Inspo

Grey: Set – top HERE pants HERE / Feather jacket – HERE / Beanie – HERE /
Nude: Bag – HERE / The 8th sign lace up midi dress – HERE / Suede boots – HERE /
jag absolut älskar co-ords , och denna säsongs stickade co-ord är jag heelt tokig i ! Detta set är designat av Lindsay Lohan för Lavish Alice, ‘salt and pepper set’, och jag har haft ögonen på länge, så ‘todays finds’ passar inte in på den, men modellen är 180 och jag är väldigt kort så tyvärr känner jag att det bara skulle bli en retur för mig direkt ;(( Men jag har hittat ett set som passar min längd som kommer vara uppe på bloggen i veckan !
I absolutely love co-ords, and I’m crazy about this seasons knitted co-ords! I’ve had my eyes on this set for a long time (so I suppose ‘todays finds’ is not really true) but I’m afraid I’m way too short for those pants. I have bought another set though and that outfit will be up on the blog this week so stay tuned 🙂