Caged Denim

De här skorna köpte jag inför sommaren, men idag var första gången jag använde dem ! Hur gick det till? 
Tycker verkligen om dem, jag letade som en tok att hitta såna skor och köpte mina från Jessica Buurman. Numera har jag dock sett dem på massa andra sidor billigare, just my luck! Dock är mina äkta mocka så det är alltid nåt 😉 
 
I bought these shoes last spring, and this is the first time I use them! I like them a lot, was looking for exactly these shoes and found them on Jessica Buurman, in real suede. 
 

 
 
 
Klänningen är från Romwe, ni hittar den här. Även den var ett tag sen jag klickade hem, känns som en sensommar outfit mer än höstig, men är så varmt här så jag märker ingen skillnad haha.
Älskar verkligen längden på klänningen också! Hela designen känns väldigt unik och går att ha med sneakers också om jag känner för det.
 
The dress I got from Romwe, you can find it HERE, and it’s actually on sale now. I really love the length of this dress, and the design itself feels unique. It is very stretchy so the size fit me very well. 
 
Denim Split Dress – Romwe HERE / Poppy laser cut Caged suede sandals – Jessica Buurman HERE / Bag – Zara / Coat – Tiger of Sweden