Navy and Gold

These heels !! I had been dying to get them the second I saw them on Zaras site, but because of size troubles I only got them just now. Ultimately I had planned another outfit with them but the weather was so nice so I thought you know what, It may be my last chance to show this skirt instead. 
 
Ååh, dessa klackar!! Jag har längtat efter de enda sen jag såg dem på Zaras sida för ett tag sen, men storleksproblem gjorde att jag inte fått dem förrän nu, och stilen passar mig PERFEKT ! Egentligen planerade jag en annan kjol till denna outfit som är mer höstig och hade passat väldigt fint, men det var så fint väder så jag tänkte att det kanske är sista chansen att visa denna kjol. 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Boots – Metallic, gold heels ankle boots Zara HERE – similar HERE 
 
Skirt – White denim button down A-line skirt Missguided HERE, options HERE HERE HERE HERE HERE
 
Navy Coat – Katy shawl collar belted duster in Navy – Boohoo  HERE 
(Get it now with 30 % off with Boohoo discount code TREATS, ends September 27. )
 
Wallet – Marc by Marc Jacobs wristlet wallet 
 
Earings – Parallel lines earrings in gold – Nicole Meng HERE 
 
Lace up back body HERE (worn backwards in THIS outfit)
 
I showed a bracelet from Nicole Meng I have and love in another post HERE and said that wonderful Nicole Meng, jewelry designer had 50 % off on many wonderful items, and since I’m a fan I immediately bought these earrings and the parallel lines ring as well, see it HERE and I regret not getting the helix ring HERE 
 
Jag visade i ett tidigare inlägg ett armband med marmor och guld från Nicole Meng som jag älskar, och tipsade om att de har 50 % på massor med fina smycken just nu. Det ledde för min del till att jag klickade hem dessa underbara örhängen och en matchande ring i silver.